Gökhan Kırdar'dan 'Foton Çağı' Konseri

Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar, yeni projesi "Foton Çağı | Photon Age" kapsamında konser vermek için geldiği Marmaris'te hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Gökhan Kırdar'dan 'Foton Çağı' Konseri
"Foton Çağı | Photon Age" projesi ile dünyamızı etkisi altına aldığı bilinen foton ışınlarına ve ay ışığının ruhumuzdaki etkilerine karşı müzikal ve felsefi farkındalık uyandırmayı amaçlayan ünlü müzisyen Gökhan Kırdar; projenin ikinci konserini Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdi.
Proje kapsamında Türkiye'nin birçok noktasında ve New York, Londra, Berlin, Viyana gibi dünyanın önemli şehirlerinde konserler vermeye hazırlanan Gökhan Kırdar; konserden bir gün önce düzenlenen imza gününün ardından, ertesi gün Amfi Tiyatro'da Marmarisli sevenleriyle buluştu.
İlki Antalya'da gerçekleşen, müziğin dans, video ve özel ışıkla desteklendiği, müzik terapisi özelliği de taşıyan "Foton Çağı | Photon Age" konserinde sanatçı; "Yerine Sevemem" adlı unutulmaz şarkısıyla başlayarak, en son çalışması "Işık'la ve Aşk'la"ya kadar uzanan yolculuğunu hayranları ve izleyenleriyle paylaştı.