Engellilerden Başkan Akdoğan'a teşekkür plaketi

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Aydın Yıldırım, engellilerin Avşa adasına tatile gitmesi için araç tahsis eden Niğde Belediye Başkanı Fa

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Aydın Yıldırım, engellilerin Avşa adasına tatile gitmesi için araç tahsis eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek bir plaket sundu.

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Yıldırım, kendilerine Balıkesir'in Avşa adasında engelliler için kurulan tatil kampına gitmek üzere araç tahsis eden Belediye Başkanı Akdoğan'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Belediyenin araç tahsis etmemesi durumunda tatile gidemeyeceklerini kaydeden Yılmaz, şöyle devam etti: "Bu sayede hayatında hiç denize girmeyen arkadaşlarımız denize girme fırsatı buldu. Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi bize sahip çıktı. Şahsım ve engelli arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum."

Herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise engellilere yönelik programlarının devam edeceğini kaydetti.

Engelsiz insanların yararlandığı her faaliyetten engellilerin de yararlanması gerektiğini düşündüklerini dile getiren Akdoğan, bu konuda Türkiye'nin 6-7 yıl içerinde önemli mesafeler kat ettiğini söyledi.

Akdoğan, engellilerin sıkıntılarına çözüm noktasında güçlerinin yettiği kadar çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.