Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadın sivil toplum kuruluşlarıyla Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde bir araya gelecek. (14.00)

Devlet Bakanı Pro

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadın sivil toplum kuruluşlarıyla Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde bir araya gelecek. (14.00)

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, partisinin İzmir Karşıyaka ve Bornova İlçe Danışma Meclis Toplantısı'na katılıcak. (13.00-20.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Dünya Parlamento Başkanları Konferansı'na katılmak üzere İsviçre'nin Cenevre kentine gidecek. (16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın bazı ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunacak ve halka hitap edecek. (12.00)

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, et ithalatı ve fiyatları konusunda Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Diyanet-Sen'in 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak. (9.30)

Bingöl, yeni bir rekora hazırlanıyor.. 12 Eylül darbe Anayasasına yüzde 93 ile 'hayır' diyen Bingöl, yeni bir rekora hazırlanıyor. Bingöllüler, Anayasa değişikliğine bu kez 'evet' diyerek bir taraftan bu alandaki rekorlarını egale ederken, diğer yandan engel olamadıkları cunta anayasasından rövanş almak için Eylül'ün 12. gününü iple çekiyor.

SPOR

Asya'dan Avrupa'ya Boğaziçi Yüzme, Kano ve Kürek Yarışları yapılacak. (09.00)

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni sezon ikinci etap çalışmaları takip ediliyor.