Sibel İlk Kez Ailesi İle Görüştü

Tatil için Danimarka'dan Denizli'ye gelen Sibel Bilgin (20) geçen çarşamba günü ortadan kaybolmasının ardından dün ilk kez ailesi ile görüştü.

Kızlarının, akrabaları B.K. tarafından kaçırıldığını iddia eden baba Süleyman Bilgin, kızıyla yaptığı telefon görüşmesinde kendisinin B.K.'yla isteyerek kaçtığını, evlenmek için pasaportunu ve kimliğini istediğini söyledi. Baba Süleyman Bilgin kızının kendisinin kaçtığına inanmadığını belirterek, "Dün B.K'nın evlerine gittiğimizde kızımızı getireceklerini söylediler. Ancak saatlerce beklememize rağmen getirmediler" dedi. Kızı Sibel'le kaybolduğundan bu yana ilk kez görüştüklerini belirten baba Süleyman
Bilgin, "Bana 'Baba pasaportumu ver. Kendimi çok kötü hissediyorum, iyi durumda değilim' dedi. Zorla konuşmuş gibiydi. Ben B.K.'ya 'Kızımı getir bunları yüzüme söylesin' dedim. Kendi ağzından karşımda otururken duymak istiyorum. Kızımın pasaportunu verirsem alıp evleneceklermiş. Öyle görebilirmişim kızımın yüzünü. Ben kızımın sağlıklı bir şekilde buna karar verdiğine ve sağlıklı bir şekilde konuştuğuna inanmıyorum" dedi.