Fenerbahçe Köln'den fark yedi: 2-5

Fenerbahçe, yurt dışı hazırlık kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında Köln'e farklı mağlup oldu.

Fenerbahçe, yurt dışı hazırlık kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında Köln'e farklı mağlup oldu. ETL-DOM Turnuvası üçüncülük maçında Köln ile Köln Fortuna Stadı'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 5-2 mağlup ayrıldı.

Sarı-lacivertli takımın gollerini Deivid ve Stoch kaydetti. Bundesliga ekibi Köln'ün golleri Freis (2), Taner Yalçın (2)  ve Yabo'dan geldi.

Fenerbahçe sahaya Volkan Babacan, Önder Turacı, Fabio Bilica, İlhan Eker, Andre Santos, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Alex, Kazım, Miroslav Stoch, Semih Şentürk 11'i ile çıktı.

AZ Alkmaar'dan sonra Köln'e de kaybeden Fenerbahçe, bu sonuçla turnuvayı son sırada tamamladı.

"Ders çıkarmamız gerekiyor"

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, "bir hazırlık maçının yaratabileceği en kötü tahribatı yarattı. Bu mağlubiyetten ders çıkarmalıyız" dedi.

Mağlubiyetin nedenini tespit etmeye çalışacağını belirten Kocaman şunları söyledi:

"Bugünkü maçta bırakın Fenerbahçeli futbolcuları, profesyonel oyunculara benzemeyen görüntüye sahiptik. Antrenörlük hayatımda bu kadar az hareket eden bir takım görmedim. Kötü bir sürpriz oldu. Neredeyse ikili mücadelelerin tamamını kaybettik.

"Esas önemli olan bu kadar basit top kayıplarıdır. Hareket kabiliyeti düşüktü. Top ayağındayken koruyamıyorsun, bireysel hatalar oluyor. Her iki hazırlık maçında da rakiplerimiz sahada diri kalıp, bire bir mücadeleleri kazandı. Bu sorunla ilgili tespit yapmaya çalışıyorum. Önlemi bir şekilde alınacaktır. Futbolcularımın da, benim de ders çıkarmamız gerekiyor."


CNN Türk