Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe Bomonti Tüneli açılışını yapacak. (15.00)

Osmanlı padişahlarından II. A

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe Bomonti Tüneli açılışını yapacak. (15.00)

Osmanlı padişahlarından II. Abdülhamid'in torunu Osman Nami Osmanoğlu için Fatih Camisi'nde öğleyin cenaze töreni düzenlenecek. Törene Başbakan Erdoğan da katılacak. Osmanoğlu, Çemberlitaş'taki II. Mahmut Türbesi Haziresi'nde toprağa

verilecek. (13.15)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa ve ilçelerinde çeşitli programlara katılacak. (12.30 - 19.30)

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Afyonkarahisar Garden Kale Otel'de basın toplantısı düzenliyor. (14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Haluk İpek, Zorlu Grand Otel'de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek. İpek daha sonra Akçaabat'a geçip, Kültürpark'ta Seçim İşleri Başkanlığı 5. Bölge toplantısını gerçekleştirecek. (09.00)

Bursa Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Necati Uyar ve odanın İzmir, Ankara, İstanbul şube başkanları birlikte basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençlik Ajansı Yasa Tasarısı gündemli genel kurul toplantısı, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin katılımıyla yapılacak. (14.00)