Batman Fem'den LYS başarısı

Batman merkezde eğitim veren Fem Dershanesi bu yıl yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) büyük başarı elde etti.

Lisans Yerleştirme Sınavında

Batman merkezde eğitim veren Fem Dershanesi bu yıl yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) büyük başarı elde etti.

Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) MF puan türlerinde Batman birincisi Türkiye 127.'si, Y-MF 2-EK puan türünde Batman birincisi Türkiye 34.'sü Batman Fem Dershanesi'nden çıktı. Dershane öğrencilerinden Abdurrahim Oğuz, MF puan türlerinin tümünde Batman birincisi, MF-1 puan türünde Türkiye 127.'si, Ümmü Gülsüm Bozkurtarıcı ise Y-MF-2 EK puan türünde Batman birincisi, Türkiye 34.'sü oldu.

Batman Fem Dershanesi tarafından yapılan açıklamada Türkiye geneli ilk bine 12 öğrenci, Batman geneli MF puan türlerinde ilk 20'ye 12 öğrenci, TM puan türlerinde ise ilk 20'ye 8 öğrenci girdiği belirtildi.

Fem'in başarısının 2010 LYS sonuçları ile tekrar tescillendiğine dikkat çeken dershane yetkilileri, "Fem Dershaneleri yıllardan beri üniversiteye hazırlıkta binlerce öğrencinin üniversite hayallerini gerçekleştirdi. Bu başarılarda emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerine ve velilere teşekkür ediyoruz. Bu zorlu yarışta ipi göğüsleyip derece elde eden dershanemiz öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." dedi.