Ak Parti'den 'Kardeş İller' Projesi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nca Türkiye genelinde hayata geçirilen; 'Kardeş İller Projesi'nin Mersin'de de uygulamaya konulduğu bildirildi.

Ak Parti'den 'Kardeş İller' Projesi
Proje kapsamında AK Parti Mersin İl Kadın Kolları'nca kentte yürütülen çalışmalarla birlikte Tarsus ilçesine bağlı Dedeler Köyü'ndeki ilköğretim okulunun ana sınıfına ait binanın tadilatını gerçekleştirildiği vurgulandı. Söz konusu çalışmalar bağlı olarak anaokulunun mutfağının komple yenilenirken, okul bahçesinde çevre düzenlemesi yapılarak buraya park oyuncuları kurulduğu, tüm bunların yanında da köy ve okul çocuklarının temel ihtiyaçları karşılanarak, onlara çeşitli hediyeler verildiği kaydedildi.
'Kardeş İller Projesi'nin Türkiye genelinde milli birlik ve kardeşliğin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirildiğini anlatan İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Tansel Gürel, projenin kentte en iyi şekilde yürütülmesi adına çaba sarf ettiklerini söyledi. Halkın bütünleşmesi adına projenin önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Gürel, önümüzdeki dönemde de oldukça önemli çalışmaları hayata geçireceklerinin bilgisini de verdi.