Polis hem güldürdü hem düşündürdü

İzmir Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, polis

İzmir Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, polis memurlarıyla halkı biraraya getirdi. Toplumun güvenliğinden sorumlu polis ve polis adayları, bu vatandaşların karşısına ebru sergisi, sağır ve dilsizler için işaret diliyle İstiklâl Marşı, capoeira gösterisi, halk oyunları ve "Trafikkampanya" isimli tiyatro oyunuyla çıktı.

Duygu ve gülümsemenin aynı anda yaşandığı programda konuşan Menemen İlçe Emniyet Müdürü Ali Yarenoğlu, "İnsanı en yüce varlık kabul eden, toplumun hizmetinde olmayı ve vatandaş memnuniyetini temel hedef olarak gören, halktan aldığı destekle toplum düzenini bozan tüm olumsuzluklarla mücadeleyi amaçlayan, çağdaş ve demokratik bir polis anlayışını benimsiyoruz. Sadece suçla mücadele değil, her zaman halkımızla birlikte olarak vatandaşla polisin yakınlaşmasının pekişeceğini bilmekteyiz." dedi.