Kızılay Çaydeğirmeni Şubesi Açıldı

Devrek'in Çaydeğirmeni Beldesinde gerçekleştirilen Kızılay Şubesi protokol ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde Kızılay Şubesinin hizmete açılış töreninde protokol ve vatandaşlar hazır bulundu. Çaydeğirmeni Merkez Mahallesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,,Zonguldak Kızılay Derneği Başkanı Nihat Aygün, Devrek Kızılay Başkanı Zehra Ocakçıoğlu,Belde Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mesut Çınar, AK Parti Belde Yönetimi, Devrek Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ," Beldemiz son birkaç yıldan bu yana hızla gelişmeye devam etmektedir. Bugün burada bir araya gelmemizin nedeni, ülkemizde ve dünyada hatırı sayılır bir yeri olan ve er türlü felaketlerde insanlığın yanında olan Kızılay Şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Zonguldak Kızılay Derneği Başkanı Nihat Aygün ise, "Şubelerimiz yurt genelinde hızla yayılmakta ve artık beldelerimizde de şubeler açıyoruz. Özellikle vatandaşlarımızdan kan bağışı hakkında duyarlı davranmalarını istiyoruz. Her türlü felaketlerde insanlığın hizmetine koşan bu kuruluşumuza desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Şube açılışını Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak Kızılay Derneği Başkanı Nihat Aygün ve Devrek Kızılay Şube Başkanı Zehra Ocakçıoğlu birlikte gerçekleştirdiler. Açılıştan sonra Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Kızılay Belde Başkanı Necati Oruç ve vatandaşlar Kızılay kan toplama aracında kan verdi.