Kışladaki Kavgada Ölen Askerin Yakınları Haberi Alınca Bayıldı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Jandarma Komutanlığı'nda görevli iki asker arasında bu sabah çıkan kavgada tüfekle vurularak yaşamını yitirdiği belirtilen er R

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Jandarma Komutanlığı'nda görevli iki asker arasında bu sabah çıkan kavgada tüfekle vurularak yaşamını yitirdiği belirtilen er R.S'nin Adana'nın Ceyhan ilçesindeki baba ocağında haberi öğrenen yakınları fenalık geçirdi.
Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve askeri yetkililer, bugün öğle saatlerinde 21 yaşındaki R.S'nin 6 Ocak Mahallesi'nde bulunan baba evine gelerek durumu yakınlarına bildirdi. Askerin annesi İ.S ve babası A.S'nin tarla kiralayıp sebze yetiştirmek üzere Mersin'de bulundukları ancak kendilerine haber verildiği ve bugün Ceyhan'a dönecekleri belirtildi. Olayı öğrenen er R.S'nin bazı yakınları fenalık geçirirken, bazıları da bayıldı.
Bu sabah meydana geldiği belirtilen olayda ikisi de Adanalı olan er Ü.A. ile er R.S arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve Ü.A'nın tüfeğinden çıkan kurşunlara hedef olan R.S'nin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Öte yandan terhisine 2 ay kala yaşamını yitiren R.S'nin cenazesinin yarın Ceyhan'a getirilerek toprağa verileceği kaydedildi.