Galatasaray'da Neeskens'ten UEFA Kupası kura değerlendirmesi

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda OFK Belgrad (Sırbistan) ve Torpedo Zhodino (Beyaz Rusya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak Galatasaray'ın Hol

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda OFK Belgrad (Sırbistan) ve Torpedo Zhodino (Beyaz Rusya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak Galatasaray'ın Hollandalı antrenörü Johan Neeskens, muhtemel rakipleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Televizyonu'na görüşlerini bildiren Neeskens, her iki takımı da çok iyi tanımadıklarını belirterek, ''Beyaz Rusya takımının Belgrad'daki 2-2'lik eşitlikten dolayı biraz daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Ama biz şu an kendi çalışmamızı yapıyoruz. Ve turu geçmeyi başaracağımıza inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Neeskens, eşleşme öncesindeki muhtemel stratejileri için de, ''İlk maçın kasetini izleyeceğiz. Beyaz Rusya'da oynanacak maça da arkadaşlarımızı göndereceğiz. Onların bazı çalışmaları olacak. Tüm bunların neticesinde nasıl bir strateji izleyeceğimize karar vereceğiz. Şu an günde iki antrenman yapıyoruz. Maç sabahları dahi ağır idmanlarımız oluyor. Ancak takımın iyi çalışmasından dolayı mutluyuz.'' ifadelerini kullandı.

Hollandalı antrenör, son olarak, zamanı gelince yapılan çalışmaların faydasını göreceklerini sözlerine ekledi.