DP'li kadınlar AK Partili meslektaşlarını ziyaret etti

Siyasette kadın farkı kendini Eskişehir'de gösterdi. Siyasi tansiyonun partiler arasında tavan yaptığı bir zamanda, kadın siyasetçiler erkek meslektaş

Siyasette kadın farkı kendini Eskişehir'de gösterdi. Siyasi tansiyonun partiler arasında tavan yaptığı bir zamanda, kadın siyasetçiler erkek meslektaşlarına ders verdi. Rakip iki parti kadın üyeleri bir araya gelerek özlenen bir tabloyu gerçekleştirdi.

Eskişehir'de Demokrat Parti(DP) Eskişehir İl Kadın Kolları, rakip meslektaşlarını ziyaret ettiler. Demokrat Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Kocaman ve partili kadınlar, AK Parti Eskişehir İl kadın Kolları Başkanı Ülker Can'ı AK Parti il binasında ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can ve Kadın Kolları üyeleri tarafından karşılanan Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri bir süre sohbet etti. Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can, DP'li kadınlara il ve ülke gündemi ilişkin konular hakkında bilgi verdi.

Referandumda halkın önüne gelecek değişiklikler ile ilgili de bilgi veren Ülker Can, "Ülkemiz için büyük önem taşıyan bu konuda halkımızın en iyi şekilde bilinçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz." dedi.