Devler Ligi şart! - SPOR

Volkan Demirel, “Rakip olarak kim gelirse gelsin Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde olmak zorunda. Bunu başaracağız” dedi



Volkan Demirel, “Rakip olarak kim gelirse gelsin Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde olmak zorunda. Bunu başaracağız” dedi

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Şampiyonlar Ligi konusunda kesin ve sert konuştu. İlk olarak bir süredir devam eden sakatlığı hakkında bilgiler veren milli oyuncu, “Arka sol adalemde ağrı var. Tedavi oluyorum. Fazla zorlayıp yırtığın büyümesini istemiyoruz. Temkinli bir şekilde idmanları yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçecek” dedi.

Aykut Kocaman ile çok iyi bir iletişim kurduklarını belirten Volkan Demirel, “Aykut Kocaman’ın avantajı geçen sezon takımın içinde olması. Nelerin eksik olduğunu çok iyi biliyor. Bize de bunları anlatıyor. Şu anda çok iyiyiz. Futbolcular ve Aykut hoca arasındaki iletişim çok iyi...  Şampiyonlar Ligi’ne girebilmek için rakip önemli değil. Rakip kim olursa olsun Şampiyonlar Ligi’ne kalmamız şart. Çünkü Şampiyonlar Ligi futbolcular için daha güzel bir atmosfer ve vitrin. İnşallah Fenerbahçe’yi, Devler Ligi’nde mücadele ettireceğiz” diye konuştu. 

Gyan için son kez masaya oturulacak

Golcü arayan Fenerbahçe Yönetimi, Fransa’nın Rennes takımı ile Asamoah Gyan için son bir görüşme yapmaya hazırlanıyor. Dünya Kupası’nda gösterdiği performans ile vitrin yapan yıldız oyuncu için 10 milyon euro öneren sarı-lacivertli takıma, Liverpool’un devreye girmesiyle Fransızlar 20 milyon euro’luk bir fiyat çıkarmıştı. Yönetimin, hafta sonunda Rennes yetkilileri ile bir kez daha masaya oturacağı ve 13 milyon euro önerecekleri öğrenildi.

Emre, Caner ve Santos temiz çıktı

Belçika’nın Genk kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fener’de dün Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Santos’un röntgenleri çekildi. Emre ve Caner’in kaval kemiği, Santos’un da elinde herhangi bir soruna rastlanmadı. Sarı-Lacivertliler, dün akşam Genk Stadı’nda bir antrenman yaptı. Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Volkan Babacan idmana çıkmadı. Kanarya, ETL-DOM Kupası üçüncülük maçında yarın ev sahibi Köln ile karşılaşacak.

 

Star Gazete