Bitlis Selahaddin Eyyubi Koleji'nin LYS başarısı

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'ında gösterdiği başarı nedeniyle Bitlis'te yüzler gülüyor. Sınıv sonuçlarında 5 dalda Bitlis genelinde birincilik elde

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'ında gösterdiği başarı nedeniyle Bitlis'te yüzler gülüyor. Sınıv sonuçlarında 5 dalda Bitlis genelinde birincilik elde eden Özel Selahaddin Eyyubi Koleji öğrencisi İbrahim Bektaş, şehrin gururu oldu. MF- 1, MF- 4, TM- 1, TM- 2 ve TM–3'te yerleşme puanlarında şampiyonu olan Bektaş, bu başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti.

Özel Selahaddin Eyyubi Koleji Müdürü Ufuk Ercul da, bu başarılarının tesadüf olmadığını belirtti. Her yıl üniversite sınavında şampiyonlar çıkardıklarını ve çıkarmaya devam edeceklerini söyleyen Ercul, başarıyı gelenek haline getirdiklerini vurguladı.

Bitlis için Türkiye ile yarıştıklarını söyleyen Ufuk Ercul, tüm öğrencilerini tebrik etti. Ayrıca başarıda büyük payı olan öğretmenlere ve velilere de teşekkür eden Ercul, Bitlis birincisi olan Bektaş'ın tıp veya hukuk fakültelerini tercih edebileceğini kaydetti.