Başkan Aydınlı'dan Vefa

Amasya'nın Merzifon ilçesinde 17 Temmuz 2006 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Merzifon eski Belediye Başkanı Hayati İncekul, ölümünün 4. yılında unutulmadı.

  17 Temmuz 2006 tarihinde Gümüşhacıköy ilçesinde katıldığı Garip Hafız ' ı anma etkinliklerinden AK Parti Milletvekili Akif Gülle , AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız , AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hazma Demir ile birlikte makam otomobiliyle Merzifon ' a dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul , ölümünün 4 . yılında unutulmadı . İncekul ' un ölümünün 4 . yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan ve Hayati İncekul için " Kardeşim " ifadesini kullanan Merzifon Belediye
Başkanı Kadri Aydınlı , " Dünya hayatının başı ve sonu var . Ömrün kimi uzun , kimisi kısa . Allah ' ın takdir ettiğine boynumuz kıldan ince . Merzifonlu hemşehrilerimin güvenini kazanan merhum kardeşim Hayati İncekul , bundan 4 yıl önce aramızdan ayrıldı . Şehrimiz için güzel hizmetleri ve hayalleri olan merhum kardeşimi hayırla yad ediyor , dualar ve rahmetle anıyorum " dedi .
Aynı kazada AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hazma Demir ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 31 Ağustos ' ta hayatını kaybetmiş , Milletvekili Akif Gülle ise 89 gün süren tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşmuştu .
( MÇ-AYE-Y )