Yeni rota Eduardo - SPOR

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Beşiktaş’ın Londra’ya çıkarma yaptığını yazdı



İngiliz Daily Mail Gazetesi, Beşiktaş’ın Londra’ya çıkarma yaptığını yazdı

Kadrosunu iyi bir golcüyle takviye etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Arsenal’de gözden düşen Brezilya asıllı Hırvat futbolcuya kanca attı. 10 milyon euro’luk bonserviste indirim için görüşmeler sürüyor

Dört bir koldan transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İngiltere’ye çevirdi. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, Siyah-Beyazlı takımın, Arsenal’de forma giyen Brezilya asıllı Hırvat golcü Eduardo Da Silva ile yakından ilgilendiğini yazdı.

TALİPLİLERİ ÇOK DİŞLİ

Aston Villa ve Valencia’nın da takibinde olan golcü için Siyah-Beyazlı yöneticilerin Londra’ya kamp kurduğunu ifade eden gazete, 10 milyon euroluk bonservis bedeli konusunda büyük pazarlık yaşandığını belirtti. Eduardo ismine Teknik Direktör Bernd Schuster’in de oldukça sıcak baktığı ifade ediliyor. 

GEÇEN SEZON 7 GOLÜ VAR

25 Şubat 1983 doğumlu olan Eduardo, geçen sezon Premier Lig’de 24, Şampiyonlar Ligi’nde 4 defa Arsenal formasını terletti ve toplam 7 gol buldu. 2007’den beri Londra ekibinde top koşturan yıldız oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı’nda da forma giyiyor. 1.77 boyundaki yıldız oyuncu, iki ayağını da etkili kullanmasıyla tanınıyor. 

Barcelona devrede Robinho hayal oldu

Beşiktaş’ın istediği dünya starlarından Robinho için çok dişli bir ekip devreye girdi. El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Barcelona, geçen sezonki performansından memnun kalmadığı İbrahimoviç’in yerine Robinho’yu düşünüyor. İsveçli yıldız geçen sezon 16 gol atmasına rağmen çok eleştirilmişti. Henry’nin de gidişiyle birlikte Robinho transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Raul alınamazsa alternatifi Sercan

Real Madrid’ten ayrılması beklenen Raul ile görüşen Beşiktaş, bu oyuncunun alternatifi olarak Bursasporlu Sercan Yıldırım’da karar kıldı. Raul’da sorun çıkması halinde Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Schuster’e, “Sercan için iki yabancıyı takasta kullanırız ve kontenjan sıkıntımız çözülür” dediği ve Alman hocanın da onay verdiği belirtildi.

 

Star Gazete