Vali Güzeloğlu Erdemli'de

Mersin Valiliğine yeni atanan Hasan Basri Güzeloğlu, Erdemli ilçe protokolü ile tanışmak üzere Erdemli'ye geldi.

Vali Güzeloğlu Erdemli'de
İlk olarak Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe ile bir araya gelen Güzeloğlu, Erdemli'ye yaptığı ziyareti ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi.
İlçe ziyaretleri kapsamında Erdemli'yi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Öncelikle bu güzel ev sahipliği için ve geniş katılımlı karşılama için başta İlçe Kaymakamımız İbrahim Özefe ve İlçe protokolümüz, İl genel meclis üyesi arkadaşlarımız, sivil toplum temsilcilerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretlerin ilçeleri tanıma yanında sorunları yerinde değerlendirme anlamı taşıdığını ifade eden Vali Güzeloğlu, "Ben bu tür ziyaretleri ve sonrasında yapacağımız projeleri yerinde göreceğimiz inceleme gezilerini iyi bir fırsat olarak görüyorum. Hızlı ve yoğun olarak devam eden bir yatırım ve hizmet dönemindeyiz. Özellikle alt yapı yatırımlarımız için çaba ve çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Amacımız bunları en kısa süre içinde sonuçlandırmak. Elimizdeki yatırımı iş programı çerçevesinde sonuca ulaştırmaktır" diye konuştu.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakam İbrahim Özefe'yi ziyaretinin ardından Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gül'ü de ziyaret etti.