Futbol Köyü Eğitimi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker işbirliğiyle gerçekleştirilen "Herkes İçin Futbol" projesi kapsamında düzenlenen Futbol Köyü eğitimi Malatya'da sona ererken, minik sporcular için bir tören düzenlendi

Futbol Köyü Eğitimi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker işbirliğiyle gerçekleştirilen "Herkes İçin Futbol" projesi kapsamında düzenlenen Futbol Köyü eğitimi Malatya'da sona ererken, minik sporcular için bir tören düzenlendi.
İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda düzenlenen törene TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFF Malatya Bölgesi Teknik Sorumlusu Zafer Güler, TFF Futbol Eğitmenleri ve sporcular katıldı.
Törende bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "Buradan ayrılmayı istemeyen futbolcularımız var. Ekiple 10 gün daha kalmak istiyorlar. İnşallah bu dileğiniz gelecek yıl gerçek olur. Biz de sizlerle ve eğitimcilerimizle hep beraber olmayı arzu ediyoruz. Hocalarımız belirli alanlarda sizlere dersler verdiler. Ailenizde ve okulunuzda göremeyeceğiniz bazı şeyleri değerli hocalarımız sizlere aktardılar. İnşallah buradan dolu dolu ayrılıyorsunuz" dedi.
TFF Malatya Bölgesi Teknik Sorumlusu Zafer Güler ise, eğitimin çok faydalı geçtiğini ifade ederek, "Gerçek hedefimiz sizleri güler yüzlü olarak evlerinize göndermekti. Görüyorum ki, hocalarımız ve bizler sizleri burada mutlu edebildik. Hepinizi çok seviyoruz. Sizlerle birlikte olmak güzeldi" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından bayan futboluyla ilgili slayt gösterimi yapıldı.
Tören, sporculara sertifika ve ödül verilmesinin ardından düzenlenen eğlenceyle sona erdi.