Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Slovenya'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Saadet

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Slovenya'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşecek (16.30 - 14.00)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İller Bankası Genel Müdürlüğü Macunköy Tesislerinde, Yapı Denetimi ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Maden Tetkik Arama (MTA) Enstitüsü'nde, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek ve MTA laboratuvarının açılışını gerçekleştirecek (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer başkanlığında 'Üçlü Danışma Kurulu' Bakanlıkta toplanacak (14.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Portekiz'e gidecek.

Amirallere suikast ve Kafes davalarıyla birleştirilen Poyrazköy davasına Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde devam edilecek.

İzmir Valiliği, İzmir Kuş Cenneti'nde Homa Dalyanı ile ilgili basın toplantısı düzenliyor. (10.30)

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan aylık divan toplantısı yapılacak. (13.30)

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Vikingur'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta son antrenman ve teknik direktör Schuster'in basın toplantısı yapılacak. (19.00 - 20.10)

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Vikingur'da teknik direktör Jogvan Martin Olsen basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip maçın son çalışmasını da statta yapacak. (19.00 - 20.00)

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını yurt dışında sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hazırlıkları takip ediliyor.

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.