Aslan’dan farklı start - SPOR

Galatasaray, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Alman 5. Lig takımlarından FC Kleve’yi Baros, Barış Özbek, Caner Öztel ve Mehmet Batdal’ın attığı gollerle mağlup etti



Galatasaray, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Alman 5. Lig takımlarından FC Kleve’yi Baros, Barış Özbek, Caner Öztel ve Mehmet Batdal’ın attığı gollerle mağlup etti

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Galatasaray, ilk maçında Almanya 5. Lig takımlarından FC Kleve’yi farklı yendi: 4-0. Cim-Bom’un yenileri, ilk sınavlarında geçer not aldı. Aslan sahaya Emirhan Ergün, Gökhan Zan, Musa Çağıran, Çetin Güngör, Hakan Balta, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Arda Turan, Milan Baros onbiriyle başladı. 22. dakikada Baros, 40’ta Barış’ın attığı gollerle ilk yarı 2-0 bitti. Cim-Bom ikinci yarıda Emirhan Ergün, Ali Turan, Ahmet Kesim, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Emre Çolak, Caner Öztel, Lorik Cana (Dk.75 Cumhur Yılmaztürk), Ayhan Akman, Serdar Özkan, Mehmet Batdal onbiriyle mücadele etti. 51’de Caner, 70’te Mehmet Batdal’ın attığı gollerle Galatasaray 4-0 kazandı. Rijkaard, maç sonrası “İki farklı kadronun aynı tempoda oynaması, beni memnun etti. Bu sezon da 4-3-3 oynayacağız” dedi.  

Rijkaard sordu: Haldun nerede?

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard uzun süredir görmediği Haldun Üstünel’in akıbetini sordu. Hollanda kampında Adnan Sezgin ile sohbet eden Hollandalı çalıştırıcı, “Haldun nerede? Bir süredir görmüyorum. Transferlerle de ilgilenmiyor” dedi. Sezgin ise “Tatilde. Herhangi bir problem yok. Yönetimdeki görevine devam ediyor” cevabını verdi. Ancak Rijkaard’ın bununla yetinmediği ve Üstünel’e telefonla ulaşarak, transferlerin gecikmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği ifade edildi.

‘Takım bulamadım’  dedi ve kampa gitti!

Galatasaray, Leo Franco’yu ne atabiliyor, ne de satabiliyor. “Kendine takım bul” diyerek İstanbul’da bırakılan Arjantinli’nin fendi, yönetimi yendi. Franco, Zaragoza ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamadığını belirterek, “İki yıllık daha sözleşmem var. Galatasaray’da kalıyorum” dedi ve dün de Hollanda kampına katıldı. Kulübün internet sitesi daha önce kamp kadrosuna yazmadığı tecrübeli kalecinin takıma katıldığını belirterek, “Daha önce izinli olan Franco yarından (bugün)  itibaren çalışmalara başlayacak” denildi.

 

Star Gazete