Ak Parti'li Hamarat'tan Referandum Değerlendirmesi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 12 Eylül'de halk oylamasına sunulacak olan Anayasa değişiklik paketinin yüksek oranda 'evet' oyu beklediklerini belirterek, "Yüzde 70'in üzerinde evet bekliyoruz" dedi

Ak Parti'li Hamarat'tan Referandum Değerlendirmesi
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 12 Eylül'de halk oylamasına sunulacak olan Anayasa değişiklik paketinin yüksek oranda 'evet' oyu beklediklerini belirterek, "Yüzde 70'in üzerinde evet bekliyoruz" dedi.
Anayasa değişikliğinin reform niteliğinde maddeler taşıdığını vurgulayan Mustafa Hamarat, bu paketin Türkiye'nin demokratikleşme yolunda büyük adım atmasına yardımcı olacağını kaydetti. Hamarat, "Anayasa değişiklik paketinde demokratik Türkiye'ye yol açacak, ekonomik gelişmeyi hızlandıracak maddeler bulunuyor. Gerçekten milletimizin hayrına olan değişiklikler. Bu değişlikler mecliste inşallah referandumla birlikte yürürlüğe girecek. Asıl söz sahibi halktır. Halk başımızın tacıdır. Milletimiz evet oyu vererek bu referandumla yürürlüğe gireceğine inanıyoruz. Bu konuda güvencimiz tamdır. Çünkü bu maddelerin hepsi milletimizin yararınadır. 12 Eylül'de yüzde 70'in üzerinde destek bekliyoruz. Bu değişiklik sebebiyle Türkiye'nin hızlı gelişmesinin daha da hızlanacağını umut ediyoruz" diye konuştu.