Tüp bayiinde yangın, Bafra savaş alanı gibi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir markette başlayan yangın bitişiğindeki tüp bayiine sıçrayınca ardı ardına patlayan tüplerle ilçe savaş alanına döndü. Elektriklerin de kesilmesiye ilçe karanlığa gömüldü.

Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan büyük çapta yangın söndürülemiyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.45 sıralarında Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, çevredeki iş yerlerine de sıçradı. Yangına ilk olarak Bafra Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın tüp gaz bayi, market, lokanta, tuhafiye ve bir depoya sıçradı. Yangının büyümesi dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçe belediyeleri itfaiyeleri ile Orman İşletme'den yardım istendi. Büyük çaptaki yangına itfaiye ekipleri müdahale etmekte zorlandı.

Alevlerden dolayı ısınan tüpler patlarken, çevrede büyük panik yaşandı. Bafra'nın tarihindeki en büyük yangınnı yaşandığı belirtildi.

Yangın marketin bitişiğinde bulunan Bafra Vergi Dairesi'ne de sıçradı. Yangında çıkan dumanlar ilçeyi kapladı. Elektriklerinde kesilmesiyle ilçe karanlığa gömüldü.

Halen devam eden yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.

Ajanslar