SMS'le kutlama - Afrika2010

Demirören, 2005’te kovduğu Del Bosque’ye tebrik mesajı gönderdi



Demirören, 2005’te kovduğu Del Bosque’ye tebrik mesajı gönderdi

Beşiktaş’ın başkanı, İspanya’yı tarihinde ilk kez zafere ulaştıran eski hocasına gönderdiği mesajda, “Ulaştığınız başarı için sizi kutluyorum. Tüm Beşiktaşlılar’ın kalbi sizinle” yazdı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den anlamlı mesaj. Kartal’ın patronu, 2004-05’te yarım sezon siyah-beyazlı takımı çalıştıran, görevine son verildikten sonra Beşiktaş ile FIFA’lık olan ve 8.5 milyon euro tazminat kazanan Vicente Del Bosque’ye karşı vefa gösterdi!.. Demirören, eski hocasına SMS’le bir tebrik mesajı yolladı.

KAYBETSEYDİNİZ ÜZÜLÜRDÜK

Demirören, tüm Beşiktaşlılar’ın kupada kalbinin İspanya ve Del Bosque ile olduğunu belirttiği mesajında, “İspanya ile ulaştığınız Dünya Kupası Şampiyonluğu, bizi de sevindirdi. Sizi ve futbolcularınızı tebrik ediyoruz. Şampiyonluğu hak ettiniz. Kaybetseydiniz hepimiz çok üzülürdük” ifadelerini kullandı.

2008 ZAFERİNİN ESERİ

Öte yandan Del Bosque, düzenlediği basın toplantısında, “Dünya Kupası Şampiyonluğu 2008 Avrupa Şampiyonluğu sayesinde geldi. Takımın oyun tarzı 2008’de şekillendi. Biz sadece bu sistemi takip ettik. Bu galibiyet hepimize ait. İniesta ya da Xavi’yi de diğerlerinden ayrı tutamayız” şeklinde görüş belirtti.

Dünyanın en mutlu ülkesi

Madrid’de Kral Carlos ve Başbakan Zapatero tarafından kabul edilen futbolcular şehirde tur attıktan sonra 300 bin kişinin katıldığı törende kupa zaferini kutladı

İspanya böyle coşku görmedi... Dünya Şampiyonu Matadorlar, Madrid’e 3.5 saatlik rötarla ulaşırken, havaalanı çalışanları takımı “Dünyanın en mutlu ülkesine hoşgeldiniz” yazılı pankartla karşıladı. Kral Juan Carlos ve Başbakan Zapatero’nun kabulünden sonra takım Madrid’de üstü açık otobüsle yaklaşık 3 saat süren şehir turu attı. Kutlamalar, Manzanares nehri yakınlarındaki alanda, yaklaşık 300 bin kişinin katıldığı partiyle devam etti. Tüm ülke sabaha kadar uyumazken, 1 kişi havuzda boğuldu, 1 kişi de balkondan düşüp hayatını kaybetti. 400’ü aşkın da yaralı var...

İspanya’dan göğe Dünya Şampiyonu

l Marca: Evet, Dünya Şampiyonuyuz. Dünyanın kralları. l El Pais: Göz kamaştırıcı bir nesil olan milli takım liderliğini sağlamlaştırıyor. l AS: İspanya’dan göğe Dünya Şampiyonu’yuz. l El Mundo: Bu kupa gösterdi ki, biz İspanyollar birlikte ortak duyguları hissetmek istiyoruz. l ABC: Dünya İspanya’ya boyun eğiyor. Şampiyonluk İspanya’nın ne kadar birlik olduğunu gösterdi.

Zapatero gözyaşlarını tutamadı

İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero, şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşadığını ve ağladığını belirtirken, “Bu zafer, ulusal birlik ve güveni  tekrar elde etmemizi sağlayacaktır. Başarıdaki en büyük pay ortak hareket etme ve dayanışmadır” dedi. Zapatero’yu Obama, Merkel, Sarkozy ve Berlusconi gibi siyasiler de arayıp tebrik etti.

 

Star Gazete