Ova Manzaralı Çay Keyfi

Kütahya'nın turistik ilçesi Demirciköy beldesi eşsiz manzarası ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi

Ova Manzaralı Çay Keyfi
Kütahya'nın turistik ilçesi Demirciköy beldesi eşsiz manzarası ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Su Uçtu Şelalesinin hemen yanı başındaki Şelale isimli kafeterya gün batımını izlemek için gelenlerin akınına uğrarken, işletmeci Memiş Kul, çayın yanı sıra, isteyen müşterilerine gözleme ve yöresel yemek ikramı da yaptıklarını söyledi.
Su Uçtu Şelalesi sayesinde ilçeye 5 kilometre mesafedeki Bin 200 nüfuslu Demirciköy beldesi 5 yıl önce turizme açılırken, turistik beldeye gelenlerin sayısında her geçen gün artış kaydedildiği bildirildi.
Özellikle hafta sonlarında turlar halinde Simav Eynal kaplıcalarına gelen yerli turistleri ağırladıklarını belirten işletmeci Memiş Kul, " Beldemiz Simav Ovasına kuşbakışı manzarası ile eşsiz bir yer haline geldi. Beldemizde turizmi geliştirmek için belediye başkanımız Mustafa Çetin'in öncülüğünde elbirliğiyle çalışıyoruz. Su Uçtu Şelalesini görmeye gelenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu arada belde de ev ve arsa satın alanların sayısı da arttı. Yöredeki herkesi Şelale kafeteryaya çay içmeye bekliyoruz" dedi.