Fenerbahçe Belçika'ya uçtu

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabı için Belçika'ya gitti.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabı için Belçika'ya gitti. Sabiha Gökçen'den özel bir uçakla Brüksel'e hareket eden sarı-lacivertliler buradan karayoluyla kamp yapacakları Genk şehrine geçecek.

Fenerbahçe kamp kadrosunda sakatlıkları bulunan Daniel Güiza, Özer Hurmacı, Gökhan Gönül ve Uğur Boral yer almıyor.

İzinli olan Alex ve yeni transfer Miroslaw Stoch kampa Belçika da katılacak, Uruguay milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden Diego Lugano'nun ise takıma ilerleyen günlerde katılacağı kaydedildi.

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez.

Fenerbahçe, Köln'de yapılacak hazırlık turnuvasında 14 Temmuz Çarşamba günü AZ Alkmaar ile karşılaşacak, rakibini yenerse 17 Temmuz Cumartesi günü Köln-Anderlecht galibiyle final oynayacak, kaybederse diğer maçın mağlubü ile üçüncülük maçına çıkacak.

22 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek olan Fenerbahçe 19 Temmuz'da Genk ve 21 Temmuz'da Mönchengladbach'ta Galatasaray ile oynayacak.


CNN Türk