Avrupa Gençler ve Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası İstanbul'da yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş., Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Spor Toto'nun destekleriyle Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş., Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Spor Toto'nun destekleriyle Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen '2010 Avrupa Gençler ve Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası' İstanbul'da yapılacak. 16 – 25 Temmuz tarihleri arasında spor salonuna dönüştürülen İstanbul Fuar Merkezi 9 no'lu salonunda gerçekleştirilecek turnuvaya ilginin büyük olması bekleniyor.

51 Avrupa ülkesinden yaklaşık 1000 sporcu ile idarecinin katıldığı şampiyona hakkında bilgi vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Asbaşkanı Harun Karaca bir basın toplantısı düzenleyecek.

15 Temmuz Perşembe günü, İstanbul Fuar Merkezi 9 nolu fuar salonu / CNR EXPO Fuar Merkezi

Yeşilköy / İstanbul'da düzenlenecek toplantı saat 11.00'de başlayacak.

Toplantıda konuşmacı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Asbaşkanı Harun Karaca katılacak.