Sarıkaya Kaymakamı Dönmez: Yüksek okul inşaatının tamamlanmasında herkese görev düşüyor

Yozgat'ın Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, ilçede temeli atılan Bozok Üniversitesi'ne bağlı fizik tedavi rehabilitasyon merkezi ve meslek yüksekokul i

  Yozgat ' ın Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez , ilçede temeli atılan Bozok Üniversitesi ' ne bağlı fizik tedavi rehabilitasyon merkezi ve meslek yüksekokul inşaatının tamamlanması için herkese görevler düştüğünü söyledi .

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez , ilçeye temeli atılan yüksekokul inşaatının bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade ederek , " Okulumuz ilçemiz için son derece önemli . Bir an önce bitirilmesi hususunda ne gerekiyorsa yapmalıyız . " dedi .

Yüksekokulun ilçeye kazandırılmasında AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ' ün çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Kaymakam Dönmez , şöyle konuştu : " Okulumuzun yapımı için Sayın Akgül 300 bin TL yardımda bulundu . Önümüzdeki günler içerisinde yine vermiş olduğu taahhütleri de yerine getireceğini söyledi . Ben kendisine ilçemiz halkı adına eğitime verdiği bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum . Ayrıca 2004 yılında kurulan Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği ' mizden yeteri kadar yararlanamadık . Fakat bu derneğimizi de yeniden aktif olarak harekete geçirirsek , okulumuza ciddi anlamda katkılar sağlayacağına inanıyorum . İlçemiz yüksek okulunun tamamlanması için herkes elini taşın altına koyması lazım . Okulumuzun eğitime açılmasıyla Sarıkaya ' mızın çehresinin değişeceğine , sosyal kültürel ve ekonomik anlamda da yine çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum . "

Toplantıya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir , siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı .