Kumun Şampiyonu Us Danışmanlık

Türkiye Futbol Federasyonu ve Atakum Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum Etabı 3 günlük bir maratonun ardından Us Danışmanlık'ın şampiyonluğu ile sona erdi.

Kumun Şampiyonu Us Danışmanlık
  Atakum sahilinde gerçekleştirilen ve 8 takımın katılımı ile oldukça zevkli maçlara sahne olan Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum Etabı ' nı finalde Marina Bech ' i 4-3 mağlup etmeyi başaran Us Danışmanlık kazandı . Maç sonunda Us Danışmanlık oyuncuları şampiyon olmanın ve Alanya ' da yapılacak olan Türkiye şampiyonluğuna hak kazanan sevincini doyasıya yaşadılar . Turnuvanın ikinciliğini Marina Beach kazanırken , Atakum Belediyespor ise 3 . oldu .
Final maçı sonrası yapılan ödül töreninde Us Danışmanlık ' ın şampiyonluk kupasını veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ' ya , plaj futboluna yaptığı katkılardan dolayı TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven tarafından onur ödülü verildi . Turnuvada ayrıca en iyi oyuncu , en iyi kaleci , en centilmen oyuncu ve çeşitli onur ödülleri de TFF HİF Türkiye Yönetmeni Taygun Erdem ve Atakum Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Kara tarafından ilgililerine verildi .