İspanya'nın Dünya Kupasını Kazanması

2010 FIFA Dünya Kupası finalinde İspanya'nın, Hollanda'yı normal süresi golsüz beraberlikle sona eren maçın son uzatma bölümünde attığı golle 1-0 yenerek tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nın sahibi olması, tatillerini Türkiye'de geçiren İspanyol turistleri de sevince boğdu

İspanya'nın Dünya Kupasını Kazanması
  2010 FIFA Dünya Kupası finalinde İspanya ' nın , Hollanda ' yı normal süresi golsüz beraberlikle sona eren maçın son uzatma bölümünde attığı golle 1-0 yenerek tarihinde ilk kez Dünya Kupası ' nın sahibi olması , tatillerini Türkiye ' de geçiren İspanyol turistleri de sevince boğdu .
Güney Afrika ' da yapılan 2010 Dünya Kupası finalinde , İspanya ve Hollanda ' nın karşı karşıya geldiği maçı , tatil için Kapadokya ' da bulunan az sayıdaki Hollandalı ve İspanyol turistler de ilgiyle izledi . Kaldıkları otellerde dünya kupası heyecanını yaşayan İspanyol turistler , tarihlerinde ilk kez sahip oldukları dünya kupasını kendi ülkelerinin bayrakları ile kutladı . Sabah erken saatlerde Göreme Açık Hava Müzesi ' ne gelen bazı İspanyol turistler , dev İspanya bayrakları ile şampiyonluk çoşkusunu yaşadı . Turistler , İspanya bayrakları ile peribacaları önünde hatıra fotoğrafı çektirdi .