Hrant Dink Suikasti Davasına Devam Ediliyor

Hrant Dink suikasti davasının 14

  Hrant Dink suikasti davasının 14 . duruşması Beşiktaş ' ta bulunan İstanbul Adliyesi ' nde başladı . 3 ' ü tutuklu toplam 20 sanığın yargılandığı davaya tutuklu sanıklar Ogün Samast , Erhan Tuncel ve Yasin Hayal yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi .
Agos Gazetesi Yazarı Hrant Dink ' in suikast sonucu öldürülmesi davasına Beşiktaş Adliyesi ' nde devam edildi . Duruşmaya tutuklu sanıklar Ogün Samast , Erhan Tuncel ve Yasin Hayal yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi . Bu sırada aralarında Hrant Dink ' in eşi Rakel Dink ' in de bulunduğu bir grup adliye önünde " Hrant için , adalet için " şeklinde sloganlar attı . Sloganların ardından bir basın açıklaması yapan Rakel Dink , Hrant Dink ' in bir süre önce kendini asarak intihar eden avukatı Hakan Karadağ olayını
hatırlatarak , " Kendisinin aramızda olmaması çok acı , bugün onsuz ilk duruşmamız O ilk günden beri bizimle beraber kendi katkısını koydu . Yanımızda bulundu , ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum " dedi . Grup daha sonra duruşmayı takip etmek için adliye binasına girdi .