Beşiktaş'ta yabancı işi arapsaçı

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert'in kalması yönünde rapor verdiği belirtildi.

  Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster ' in Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert ' in kalması yönünde rapor verdiği belirtildi . Beşiktaş ' ın 15 Temmuz ' da oynayacağı UEFA Avrupa ön eleme ilk maçında UEFA ' ya gönderdiği listede Michael Fink , Roberto Hilbert , Tomas Zapotocny ve Yusuf Şimşek ' in isimleri yer almıyor .

Yaşanan bu gelişmenin üzerine teknik direktör Schuster ' in Fink , Zapotocny ve Hilbert ' i gözden çıkardığı ve bu futbolcuları takımda görmek istemediği kanısı oluşmuştu .

Ancak durumun böyle olmadığı ve Alman teknik adamın bu oyuncuların hakkında takımda kalmaları yönünde karar verdiği ortaya çıktı .

Schuster ' in bugün Nevzat Demir tesislerinde futbol komitesi ile yaptığı toplantıda bu futbolcuların durumu ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi .

Alman teknik adamın futbol komitesine özellikle Zapotocny ve Hilbert ile ilgili olumlu düşüncelerini aktardığı öğrenilirken , bu iki futbolcunun da kadroda kalması yönünde yönetime rapor verdiği belirtildi .

Schuster ' in futbol komitesinden Hilbert ' in lisansının bir an önce çıkartılmasını istediği , komiteye bu futbolcunun takımdan gönderilecek yönünde haberler çıkmasına anlam veremediğini ilettiği öğrenildi .

Schuster ' in geçen sezon Bursaspor ' da kiralık olarak forma giyen Zapotocny ' nin de kadroda kalması yönünde rapor verdiği , Fink ile ilgili kesin kararını ise henüz vermediği belirtildi .

Futbol komitesinin Schuster ' e Türkiye ' deki yabancı kontejanından dolayı bazı tercihler yapması gerektiğini hatırlattığı da kaydedilirken , iki gün içinde bu konu ile ilgili somut adımların atılacağı kaydedildi .

Beşiktaş ' ın gündeminde olan Guti ' nin transferinin takımdaki yabancı oyuncu sayısı sebiyle askıya alındığı ve takım içindeki yabancı oyuncu kontejanı düşürülmeden bu transferin gerçekleşmeyeceği kaydedildi .


CNN Türk