Aykut Kocaman'dan huzur operasyonu

Fenerbahçe, geldiği günden bu yana performansıyla saç baş yolduran, düzensiz yaşantısıyla da herkesin tepkisini çeken Güiza'dan en az hasarla kurtulmanın planlarını yapıyor. ...

 

Fenerbahçe , geldiği günden bu yana performansıyla saç baş yolduran , düzensiz yaşantısıyla da herkesin tepkisini çeken Güiza ' dan en az hasarla kurtulmanın planlarını yapıyor . Sarı-Lacivertli ekip , İspanyol oyuncuyu gönderdikten sonra ses getirecek bir forvet alacak .

Fenerbahçe ' de kalmak istemeyen İspanyol golcü Güiza , iki günde yaşadığı iki büyük şokla sarsıldı . Önce İspanya Milli Takımı ' nın Hollanda ile oynadığı 2010 Dünya Kupası final maçına davet edilmesine rağmen gönderilmeyen yıldız oyuncu , Sarı-Lacivertlilerin bugün Belçika ' da başlayacak hazırlık kampı kadrosuna da alınmadı . Olumsuz hareketiyle takımın huzurunu kaçıran Güiza ' nın artık Fenerbahçe ile ipleri tamamen kopardığı ve ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi .
Yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmeyi hedefleyen Fenerbahçe , Teknik Direktör Daum ' un ardından şimdi de Güiza ' nın kaprisleriyle uğraşıyor . 15 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan ve kulübün en büyük yatırımı olan Güiza da baş ağrıtmaya devam ediyor . Sezon açılışına geç gelen , herhangi bir sakatlığı bulunmamasına karşın henüz takımla birlikte hiçbir antrenmana çıkmayan tecrübeli oyuncu , Fenerbahçe ' de kalmak istemediğini açıkça ortaya koydu . Bu duruma tepki gösteren ve Güiza ' nın arkadaşlarının çalışmasını da kötü etkilediğini düşünen Kocaman ise Aziz Yıldırım ile görüşerek kararını verdi . Güiza ' ya tedavisini İstanbul ' da sürdürmesi bildirilirken iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacağı da ifade edildi .
Bu arada Fenerbahçe ' de , Belçika kampının 24 kişilik futbolcu kadrosu açıklandı . Sakatlığı bulunduğu iddia edilen Güiza ' nın yanı sıra Özer , Gökhan Gönül ve Uğur Boral , kafileye alınmadı . Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını Can Bartu Tesisleri ' nde sürdürecekleri bildirildi . Uruguay Milli Takımı ' nda yer alan Lugano ' nun daha sonra takıma katılacağı kaydedildi . Kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor : Volkan Demirel , Volkan Babacan , Mert Günok , Ertuğrul Taşkıran , Bilica , Bekir , İlhan , Önder , Santos , Emre , Baroni , Selçuk , Mehmet Topuz , Colin Kazım , Deivid , Miroslav Stoch , Alex , Semih , Gökhan Ünal , Caner , Gökay Iravul , Okan Alkan , Hasan Erbey ve Berk Elitez .
Fener ' i Stoch karşılayacak
Fenerbahçe kafilesi , bugün sabah Sabiha Gökçen Havalimanı ' ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika ' ya hareket edecek . Yeni transfer Stoch ' un takım Brüksel ' e inmeden önce havaalanında olacağı ve arkadaşlarını bizzat karşılayacağı öğrenildi . Hazırlıklarına Genk şehrinde devam edecek Sarı-Lacivertliler , Almanya ' nın Köln kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek ETL-DOM Kupası Turnuvası ' na katılacak .

Kanarya ' da Gyan sesleri
Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ' nin , Ganalı Asamoah Gyan ile anlaştığı ileri sürüldü . Gyan ' ın Fransız menajeri Didier Frelot ' un dün İstanbul ' a geldiği ve Sarı-Lacivertli yöneticilerle masaya oturduğu iddia edildi . Galatasaray ' ın da talip olduğu 25 yaşındaki Asamoah Gyan , Fransa ' nın Rennes Kulübü ' nde forma giyiyor . Gyan , Gana milli formasıyla 2010 Dünya Kupası ' nda ikisi penaltıdan olmak üzere toplam üç gole imza atmıştı .

Zaman