Arçelik'ten 3d Led Televizyon

Arçelik A.Ş., 3 boyutlu LED TV'i ürettiğini bildirdi.

  Arçelik ' ten yapılan açıklamaya göre , Arçelik 3D LED , Full Motion + teknolojisi ile hızlı ve 55 " ( 140 cm ) 3D LED panele sahip . Hareketli görüntülerde akıcılık sağlayan 200 Hz ve resim detaylarını 4 kat artıran Full HD özellikleri ile de yayınlar daha net izlenecek . Arçelik 3D LED TV ' nin 4HDMI girişi sayesinde DVD oynatıcı gibi cihazların içindeki veriler görüntü ve ses kaybına uğramadan televizyona aktarılıyor .

" ÖZEL ÜÇ BOYUTLU GÖZLÜKLER "
Modern 3D formatların televizyonlarda izlenebiliyor olması için , öncelikle televizyonların ve gelen yayının üç boyutlu olması gerekiyor . 3D TV ' lerde üç boyutlu yayınlar özel gözlükler sayesinde izlenebiliyor . Arçelik 3D LED TV ' nin sahip olduğu özel gözlüklerin ise karton gözlüklere göre farklı bir yapısı bulunuyor .
Arçelik 3D LED TV , sesin dağılmasını sağlayan SRS sistemiyle ses çıkış gücünde değişiklik olmadan gerçekçi sesler elde edilmesini sağlıyor .
Ürünün öne çıkan diğer bir önemli özelliği ise dijital kablolu yayınlara uyumlu olması . Bu sayede harici bir kutuya ihtiyaç duymadan dijital kablolu yayınları alabiliyor . USB girişi sayesinde fotoğraf , video , müzik gibi veriler televizyonda görüntülenebilirken , HD filmler de izlenebiliyor . Dijital kablolu yayınları USB ' ye kaydetme imkanı sağlıyor .