AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İpek, Niğde'de anayasa değişikliği paketine destek istedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk ipek, Niğde halkından anayasa değişikliği paketine evet demelerini istedi. İpek, "Halkın evet kararı Türkiye'ni

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk ipek , Niğde halkından anayasa değişikliği paketine evet demelerini istedi . İpek , " Halkın evet kararı Türkiye ' nin daha özgür , daha demokratik bir ülke olmasını sağlayacak . " dedi .

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 4 . Bölge Toplantısı ' na katılmak için Niğde ' ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk ipek , bir dizi ziyaret gerçekleştirdi .

Temasları sırasında , Niğde ' nin en büyük sivil toplum örgütü olan Öziplik-İş Sendikası Niğde Şubesi ' ni ziyaret eden Haluk İpek ' e , ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Faruk Akdoğan , AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç , İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan eşlik etti .

Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Temsilciği ve Öziplik-İş Sendikası Niğde Şubesi ' nde , Sendika Başkanı Mehmet Avşar tarafından karşılanan Haluk İpek , referandum süreciyle ilgili açıklamalar yaptı . Öz İplik İş Başkanı Avşar da İpek ' e , tekstil sektörünün sorunları hakkında bilgi verdi .

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek , referandumun Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek , " Biz bunun önemini , gittiğimiz her yerde anlatıyoruz . Sağdan soldan kafaları karıştırmak isteyenler mutlaka olacaktır . Referandumdan çıkacak evet kararı , Türkiye ' nin aydınlık geleceğine çok büyük katkı sağlayacak . Halkın referandumda vereceği evet kararı , Türkiye ' nin daha demokratik , daha özgür bir ülke olmasını sağlayacak . " dedi .