Yurtta yol durumu

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Ge

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bartın-Safranbolu-Karabük yolunun 17-22'nci kilometreleri arasında Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan Kirazlıköprü Barajı inşaatı nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşımın aralıklı olarak sağlanacağı bildirildi.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38'inci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten sağlanıyor. Ankara-Kırıkkale yolunun 25-38. km.'leri arasında asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14:00-16:00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Niksar-Reşadiye yolunun 22-34'üncü kilometreleri arasında Reşadiye ilçesi Çakmak mevkiinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-17.00 saatleri arasında 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Açıklamada, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.