Tacizcinin iğrenç savunması

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Gündoğan Beldesi'ndeki halk plajında, 13 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen evli, 2 çocuk babası 46 yaşındaki K.K., 8 saat süren duruşmanın ardından adli kontrol ve 2 bin TL kefaletle serbest kaldı.

Tacizcinin iğrenç savunması
  İddiaya gö ; re , badana ustası K . K . , geç ; en cuma gü ; nü ; ö ; ğle saatlerinde , Gü ; ndoğan Beldesi ' ndeki mavi bayraklı halk plajında , denize girip , gü ; neşlenen 14 yaşındaki M . K . ile 13 yaşındaki M . T . ' ye ilgisini anlatan iki sayfalık cinsel iç ; erikli mektup verip , cinsel organını gö ; sterdi . 2 kızın durumu anlattıkları aileleri , jandarmaya gidip K . K . ' dan şikayetç ; i oldu . Jandarmanın ifadelerine başvurduğu kızlardan M . K . , &ldquo ; Arkadaşım M . T ile denize girip gü ; neşleniyorduk . 50 metre ilerimizdeki bir adamın sü ; rekli bize bakıp gü ; lerek , bir şeyler yazdığını farkettik . Bir sü ; re sonra yanımıza yaklaşıp , bize bir mektup verip , tekrar yerine dö ; ndü ; . Biz mektubu okuduğumuz sırada , şortunun arasından cinsel organını gö ; sterince , hemen koşarak uzaklaştık&rdquo ; dedi .

Jandarma K . K . ' yı beldeye 3 kilometre mesafede bir inşaatın şantiyesindeki personel koğuşunda yakalayıp gö ; zaltına aldı . K . K . , jandarmadaki ifadesinde , mektubu kendisinin yazdığını kabul edip , &ldquo ; Ancak , bunlar benim hayalimdi . Hayalimdekileri kağıda dö ; ktü ; m . Kö ; tü ; bir niyetim yoktu . Cinsel organımı ise gö ; stermedim . Şortumun arasından sarkmış olabilir . Benim de ç ; ocuklarım var . Ç ; ocukları korkuttuğum iç ; in ü ; zgü ; nü ; m . Ö ; zü ; r dilerim&rdquo ; dedi .

İşlemlerinin ardından Adliye ' ye sevk edilen K . K . , dü ; n 8 saat sü ; ren sorgusunun ardından 2 bin TL kefalet ve adli kontrolde tutulmak şartıyla tutuksuz yargılanmak ü ; zere serbest bırakıldı . Adliye ç ; ıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemediğini belirten K . K . , &ldquo ; Benim kişilik hak ve ö ; zgü ; rlü ; ğü ; me tecavü ; z ediyorsunuz , fotoğraf ç ; ektirmek de aç ; ıklama yapmak da istemiyorum . Ortada bir yanlış anlama var , asıl mağdur benim&rdquo ; diye konuştu .
Tacize uğradığı iddia edilen kızların yakınları ise K . K . ' nın serbest kalmasına tepki gö ; sterdi . İsminin aç ; ıklanmasını istemeyen M . T . ' nin teyzesi &ldquo ; Yü ; zlerce kişinin ortasında iki kü ; ç ; ü ; k kıza ağza alınamayacak aşağılık cü ; mlelerle mektup yazacak , orasını burasını gö ; sterecek , ondan sonra da serbest kalacak . Bu sapıkların tutuklanması iç ; in ille birilerine tecavü ; z etmeleri mi gerekir?&rdquo ; dedi .

O MEKTUP

K . K . ' nın iki kız ç ; ocuğuna verdiği mektupta , 7 yıldır eşinden ayrı olduğunu , 5 yıldır ise hiç ; kimseyle cinsel ilişkide bulunmadığını belirtip , &ldquo ; Sizleri plajda gö ; rdü ; ğü ; mde , Kleopatra ve Afrodit ' e benzettim . Sö ; nmekte olan bu volkan birden patlamaya hazır hale geldi . Alev alev yanıyorum . Siz aynada hiç ; vü ; cudunuza baktınız mı? Şu an beni ç ; ıldırtma noktasına getirdiniz . Size baktıkç ; a kendimden geç ; iyorum . Sizlere uzatıp ellerimle tutacak kadar yakın olmak beni kahrediyor . Bunları okuyunca beni yanlış anlamayın , her şeyin bir ilki vardır . Belki siz de bu ilklerden birkaç ; ını yaşamak istersiniz . Sizler o kadar masum , seksi ve ç ; ekicisiniz ki ö ; nü ; nü ; zde diz ç ; ö ; kmek , kulunuz kö ; leniz olmak istiyorum . Şu an bambaşka bir dü ; nyadayım . Ne isterseniz yaparım . Bu mektubu alınca bana sakın ' Gel ' demeyin buna kalbim dayanmaz . Ancak ne isterseniz yapmaya hazırım&rdquo ; yazdığı ö ; ğrenildi .