Sanki Öleceğini Hissetti

Yalova'da arkadaşları ile birlikte kahvaltı yapmaya giderken araçlarının takla atması sonrasında boynu kırılarak hayatını kaybeden sanatçı İsmail Onur Keskin sanki öleceğini biliyormuşçasına Facebook'daki sayfasına ölümünden 1 gün önce ölümle ilgili cümleler yazdı

  Yalova ' da arkadaşları ile birlikte kahvaltı yapmaya giderken araçlarının takla atması sonrasında boynu kırılarak hayatını kaybeden sanatçı İsmail Onur Keskin sanki öleceğini biliyormuşçasına Facebook ' daki sayfasına ölümünden 1 gün önce ölümle ilgili cümleler yazdı .
Yalova ' da sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında takla atan jeep bulunan İsmail Onur Keskin ( 24 ) boynu kırılarak hayatını kaybetti . Aracı kullanan Bahadır Y . ( 25 ) ve Levent B . ( 22 ) ise yaralandı . Ancak kazada hayatını kaybeden sanatçı Onur Keskin sanki öleceğini daha önceden hissetmişçesine Facebook ' daki sayfasına yazdığı cümlelerde ölümden bahsetti .
Keskin Facebook ' da Cuma günü , " Dolansam ayaklarına uyanıp kör uykumdan . . . sende öyle karışsan kanıma ölsem zehrinden ama hiç sesimi çıkarmasam " diye yazdı .
Ölümünden birkaç saat önce siteye düştüğü notta ise şu cümlelere yer aldı , " Sormam nedendir onca senelerdir seninim bırakma beni . bir selam yolla ya da bir haber gönder dayanamam unutma beni . . "