Sakatlık şaşırttı - SPOR

Galatasaray Yönetimi, Fransızlar’ın ricasını kırmayıp turne izni verdi. Ancak özel bir sözleşme yapıldı



Galatasaray Yönetimi, Fransızlar’ın ricasını kırmayıp turne izni verdi. Ancak özel bir sözleşme yapıldı. Buna göre Pino sakatlanırsa ilk anlaşma iptal edilecek

Kayıp Pino ortaya çıktı. Galatasaray yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı Kolombiyalı oyuncunun transfer haberinin resmen açıklamamasının perde arkası belli oldu. Pino’nun takımı Monaco ile 3 günlük Güney Kore turnesinde olduğu belirtildi. Turne kadrosu daha önce belli olduğu için Fransızlar, Cim-Bomlu yöneticilerden izin aldı.

BAŞKAN ADNAN POLAT İZİN VERDİ

Pino’nun son kez Monaco forması giymesi için izin veren Başkan Adnan Polat’ın bir de özel şart koştuğu öğrenildi. Özel anlaşmaya göre Pino, turnede uzun süre futbol oynamasına engel olacak ağır bir sakatlık geçirirse yapılan ilk mukavele iptal edilecek. Aslan böylece zarar görmeyecek.

13’ÜNDE KAMPA KATILMASI GEREKİYOR

Kolombiyalı oyuncu Monaco’nun bugün Güney Kore’de oynayacağı hazırlık maçında forma giydikten sonra yarın Monaco kafilesiyle Fransa’ya dönecek ve 13 Temmuz’da bir aksilik çıkmazsa Galatasaray’ın Hollanda kampına katılacak. • ALPER MERT

Çağlar: Hedef kalıcı olmak

Çağlar Birinci GSTV’ye verdiği röportajda Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğini belirterek şöyle konuştu: “9 yaşında futbola Trabzonspor’un seçmeleriyle başladım. Çocukluğumun takımı Galatasaray’dır. Hagili, Tugaylı, Hakan Şükürlü UEFA Kupası’nı kazanan kadro ve onların başarıyla büyüdük. Hedefim kalıcı olmak..”

Favori Marquez plase Escude

Marquez’i satış listesine koyan Barcelona’nın 7 milyon euro bonservis bedeli belirlemesi üzerine Galatasaray hemen harekete geçti. 10 milyon eurodan indirim yapan Barça’nın satışla ilgili faksı G.Saray’a da geçtiği belirtildi. Rijkaard da Marquez ile bir telefon görüşmesi yaparak 2.5 milyon euroya ikna etmeye çalıştı. Ancak Juventus’un da bu oyuncuyu istemesi nedeniyle henüz sonuç alınamadı. Cim-Bom, Barçalı starı alamazsa Sevilla’da forma giyen Julien Escude için devreye girecek. 31 yaşındaki oyuncu 12 kez milli oldu.

Star Gazete