NILMAR’da Okçu formülü - SPOR

Fenerbahçe, Brezilyalı golcü için Villarreal’e 14 milyon euro teklif etti. İspanyollar, bunu kabul etmeyince de “Güiza+para takası” önerildi



Fenerbahçe, Brezilyalı golcü için Villarreal’e 14 milyon euro teklif etti. İspanyollar, bunu kabul etmeyince de “Güiza+para takası” önerildi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Villarreal’li Nilmar için temaslarını sürdürüyor. Castellon bölgesinin gazetelerinden Lasprovincias’ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Brezilyalı forvet Nilmar için Villarreal’e resmi teklifte bulundu. Haberde sarı-lacivertlilerin Nilmar’ın bonservisi için 14 milyon euro önerdiği fakat İspanyol kulübünün bunu kabul etmediği belirtildi. Bunun üzerine Fenerbahçe’nin 14 milyon euroluk teklife küçük bir zam yaptığı ayrıca Daniel Güiza’yı takas+para olarak önerdiği ifade edildi. Canal Villarreal de Villarreal Başkanı Fernando Roig’in Nilmar’ı elden çıkarmaları halinde forvette eksiklik yaşayacaklarını söylediğini belirterek, “F.Bahçe’nin Güiza ile birlikte para teklif etmesi Roig için daha çekici geldi. İspanya’da gol krallığı yaşamış bir forvetin yanında para, pazarlıkta yeni bir boyut açtı” yorumunu yaptı. 26 yaşındaki Nilmar ise transfere sıcak bakıyor.

Fenerbahçe için Real’i reddettim

Kanarya’nın Chelsea’den transfer ettiği Slovak futbolcu Miroslav Stoch, Avrupa’nın devlerini Fenerbahçe için geri çevirdiğini söyledi. Sarı-lacivertlilerle 4 senelik sözleşme imzalayan ve her bir sezon için 2.5 milyon euro kazanacak olan başarılı kanat oyuncusu, İstanbul’a gitmek için Manchester City ve Real Madrid gibi devlerin tekliflerini geri çevirdiğini iddia etti. 21 yaşındaki  Slovak futbolcu, “Fenerbahçe benim için en iyi seçimdi. Bunu her açıdan uzunca düşündüm. Juventus, Real Madrid, M.City, Ajax ve Sevilla benimle ilgilenen ve teklif yapan kulüplerdi. Ama ben artık Fenerbahçe’deyim” ifadesini kullandı. 

Formada çubuk sayısı 9’a çıktı

Fenerium, yeni sezona yeni formalarla girmeye hazırlanıyor. Formalarda değişikliğe giden Fener, klasik çubuklu formadaki 5 olan çubuk sayısını 9’a çıkarttı. Bunun nedeni ise kulübün futbol, basketbol, voleybol, kürek, masa tenisi, yüzme, boks, atletizm ve yelken gibi 9 branşta yarışması. Ayrıca parlament mavisi forma da yapıldı.

Star Gazete