Kozan-Feke yolunun kalan kısmı ihaleye çıkarılıyor

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan-Feke yolunun kalan kısmının 26 Temmuz'da ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Milletvekili Küçükaydın,

  AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın , Kozan-Feke yolunun kalan kısmının 26 Temmuz ' da ihaleye çıkarılacağını söyledi .

Milletvekili Küçükaydın , konuyla ilgili açıklamasında , çalışmaların başladığını Aktardı . Küçükaydın , yolun hizmete girmesiyle , kuzey ilçelerinin Adana ' ya olan ulaşımında büyük kolaylık sağlayacağını kaydetti .

Küçükaydın , daha önce Suluhan-Horzum arasındaki yolun yapıldığını , kalan kısmın da 26 Temmuz ' da ihale edileceğini ifade etti . Yolun genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Feke , Saimbeyli , Tufanbeyli ilçelerinin merkezle ulaşımlarının çok daha sağlıklı olacağına dikkat çeken Küçükaydın , " Şu anda Adana-Kozan arası duble yol çalışmalarımız , Feke-Saimbeyli arasındaki yol genişletme çalışmalarımız devam etmekte . Bu yollar bizim için çok önemlidir . Çünkü İç Anadolu ' yu Akdeniz ' e bağlayan önemli geçişlerimizden birisi bu yollarla yapılıyor . " dedi .

Bu yolların yapımı ile birlikte trafik kazaların azalacağını ve ulaşımın kolaylaşacağını vurgulayan Küçükyadın , bunun yanında bölge ekonomisine de ciddi katkısı olacağına işaret etti . Küçükaydın , duble yolların AK Parti hükümetinin en önemli icraatı olduğunu vurguladı .

Eğitime de değinen Küçükaydın , " Eğitimde de ilçelerimiz atakta . Saimbeyli ' ye yüksek okul yapılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor . Feke , Tufanbeyli de eğitim düzeyinde atağa geçen ilçelerimiz arasında . Artık ilçelerimiz her alanda kendini gösteriyor . Bölgelerimizden çıkmış değerler var . Bunlar doğdukları yerlere sorumluluğunu gösteriyor . Bizlere düşen birlik ve beraberliğimizi ortaya koyarak geçmişimizi unutmadan geleceğe bakmak . " diye konuştu .