Her Şey Arifiye İçin

Eğitim alanında başlattığı İleri Teknoloji Sınıfları "Akıllı Tahta" Projesi ile adından sıkça söz ettiren Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal , Arifiye'nin tanıtımı için durmaksızın çalışıyor

Her Şey Arifiye İçin
  Eğitim alanında başlattığı İleri Teknoloji Sınıfları " Akıllı Tahta " Projesi ile adından sıkça söz ettiren Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal , Arifiye ' nin tanıtımı için durmaksızın çalışıyor . Kurubal göreve başlaması sonrasında Kaymakamlık adına kurdurduğu ve bir Arifiye Portalı gibi çalışan web sitesiyle şu ana kadar 145 . Bin kişiye ulaştı .
Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal son olarak trenle seyahat eden yolcular için hoş bir sürpriz yaptı . Her gün önünden 56 trenin geçtiği Hükümet Konağının bahçe duvarına astırdığı 6 metrelik afişle binlerce yolcuya bir taraftan " İyi yolculuklar " dilerken bir taraftan da Arifiye İlçesinin tanıtımını yapıyor .
Trenle yolculuk yapan vatandaşlar da hat boyunca bir çok ilçeden geçtiklerini ancak ilk defa böyle bir uygulamaya şahit olduklarını ve bununda çok hoş bir duygu olduğunu ifade ettiler .