Hepar'dan Referanduma 'Hayır'

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kayseri İl Başkanı Tunahan Önder, referandumda yeni anayasa paketi için 'Hayır' oyu kullanacaklarını bildirdi.

Hepar'dan Referanduma 'Hayır'
  HEPAR İl Başkanı Tunahan Önder , referandumda neden ' Hayır ' oyu kullanacaklarınının gerekçesini şu şeklide açıkladı :
" Ülkede dirlik ve düzen bırakmayan , insanlarımızı fakirleştirirken yedi sülalelerini ve yandaşlarını zenginleştiren , dış ülkeler nezdinde ulusal onurumuzu beş paralık eden , Terör örgütü ve yandaşlarına cesaret , moral veren , Atlantik ötesinden aldığı talimatlarla hareket edenlerin hazırladığı .
Toplumun ihtiyaçlarını hiç düşünmeden , içinde terör örgütünü bitirecek idam cezasının olmadığı , işsizliğe çare olacak çözümlerin sunulmadığı , köylünün ekonomik refahına katkıda bulunacak şeylerin olmadığı , dokunulmazlıkların kaldırılmadığı , sadece yüksek yargıyı kendi kontrollerine almak için hükümetteki partinin kendi çalıp kendisinin oynadığı ve referanduma götürdüğü anayasa paketini reddediyoruz .
Kimse kimseye paketin nimetlerini anlatmaya kalkmasın . Bu referandum iktidardaki partinin halk nezdindeki gücünün test edilmesinden başka bir şey değildir . Bu nedenle Hak ve Eşitlik Partisi ' nin oyları ' Hayır ' olacaktır . "