Final Sbs'de 500 Puan Alan Öğrencileri Ödüllendirdi.

2010 8.sınıf SBS sonuçları açıklandı. Erzurum Final Dergisi Dershaneleri'nden 4 öğrenci tüm soruları doğru yaparak 500 puan aldı.

Final Sbs'de 500 Puan Alan Öğrencileri Ödüllendirdi.
  Dershanede düzenlenen törenle başarılı öğrenciler ödüllendirildi . Düzenlenen törende 8 . sınıf SBS ' de 500 puan alarak il ve Türkiye birinciliğini elde eden Ahmet Akılay İspirlioğlu , Asude Elif Kaya , Sinem Atabey ve Büşra Bingöl ' ün yanı sıra OYP ' de il üçüncüsü olan Rumeysa Temur ve SBS ' de 100 soruda 99 doğru yapan öğrenciler ödüllendirildi .
Törende bir açıklama yapan dershane müdür Murat Ertaş : " Öğrencilerimiz şehrimizin , okullarının ve ailelerinin gurur oldu . Kendilerini , emeği geçenleri ve ailelerini tebrik ediyoruz . Sonuçlar kadar tercihler de önemli . Öğrencilerimizin başarılı olmaları yetmez . Eğitim ve kariyer gelecekleri için çok önemli olan lise tercihinde mutlaka rehberlik uzmanlarından yararlanmalıdırlar . Üstelik bu sene tercih sistemi değişti . Bu noktada tercihler sürecinde Erzurum ' daki her öğrenciye rehberlik yapmaya hazırız . Final öğrencisi olmasa da veli ve öğrenciler bizden ücretsiz hizmet alabilirler . 12 Temmuz ' dan itibaren Erzurum valiliğinin karşısındaki eski Kızılay Tıp Merkezi ' nin yerinde yeni hizmet binamızda olacağız . Taşındığımızı kamuoyunun bilmesini isterim . " dedi .