F.Bahçe'den Güiza'ya final cezası!

İspanyollar, F.Bahçe'de adeta istenmeyen adam haline gelen Daniel Güiza için ilginç bir iddia ortaya attı. İspanyol basını, İspanya Futbol Federasyonu'nun son anda...



İspanyollar, F.Bahçe'de adeta istenmeyen adam haline gelen Daniel Güiza için ilginç bir iddia ortaya attı.

İspanyol basını, İspanya Futbol Federasyonu'nun son anda Güney Afrika kadrosundan çıkarılan ve aralarında Daniel Güiza'nın da bulunduğu 4 futbolcusunu final maçı için Johannesburg'a davet ettiğini ancak F.Bahçe'nin Güiza'ya izin vermediğini iddia etti. Haberde, Sarı-Lacivertli takımın sezon öncesi hazırlıklara başlanmasını gerekçe göstererek, Güiza'ya izin vermediği ve İspanyol futbolcunun final maçında eski takım arkadaşlarıyla birlikte olamayacağı bildirildi. İspanyol basını, Dünya Kupası finalinin ayrıcalıklı olduğunu ve İspanya'nın tarihinde ilk defa final oynayacağını hatırlatarak, Güiza'nın arkadaşlarına destek olmasını ve o ortamı yaşamasını engellediği için F.Bahçe'yi eleştirdi. Sarı-Lacivertli yönetimin Güiza'ya final maçına gitmesine izin vermemesinin altında ise İspanyol oyuncunun idmanları bilerek aksatmasının yattığı öğrenildi. Hatırlanacağı gibi F.Bahçe, yeni sezon mesaisine başladığı ilk günlerde Güiza sakat olduğunu gerekçe göstermiş ve takımla birlikte çalışmalara katılmamıştı. Buna karşılık Teknik Direktör Aykut Kocaman da doktor raporlarına göre İspanyol yıldızın idmanlara çıkmaması için bir neden olmadığını açıklamıştı.
Bu arada F.Bahçeli iki genç futbolcu Gökhan Gönül ile Özer Hurmacı, dün Yenibosna StarCity Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarıyla sohbet edip futbol topu imzalayan oyunculardan Özer ise Dünya Kupası'nda yaptığı tahminlerle gündeme oturan ''Kâhin Ahtapot Paul"la ilgili yöneltilen soruya ise, "Bence onu en kısa zamanda pişirip yemek lazım.'' şeklinde esprili bir cevap verdi.

Zaman