Eskişehir, Japonların Tur Programına Giriyor

Eskişehir'i Japon turistlerin tur programına dahil etmek isteyen bir grup tur operatörü, kente gelerek çeşitli incelemelerde bulundu

Eskişehir, Japonların Tur Programına Giriyor
  Eskişehir ' i Japon turistlerin tur programına dahil etmek isteyen bir grup tur operatörü , kente gelerek çeşitli incelemelerde bulundu . Kenti çok beğenen Japon tur operatörleri , Eskişehir ' in yakın gelecekte Japon turistleri ağırlayabileyeceğini müjdeledi .
Büyükşehir Belediyesi ' nin projeleri sonrası iç turizmin yeni gözdesi olan Eskişehir , yabancı turist gruplarını da misafir etmeye hazırlanıyor . Japonya ' dan Türkiye ' nin dört bir yanına turist getiren Japon tur operatörleri , yeni programlarına Eskişehir ' i dahil etmek için kente geldi . Kısa bir süre önce hizmete giren Japon Bahçesi ' ni gezen ve yetkililerden bilgi alan konuk heyet adına açıklama yapan Nippon Travel Agency sorumlusu Kazuya Matsui , Eskişehir ' i çok beğendiklerini ifade ederek , " Dünyanın sayılı Japon bahçelerinden birine sahip olan Eskişehir , Türkiye ' ye getirdiğimiz Japon turistlerin yeni uğrak yerlerinden biri olacak . Bundan sonra Türkiye için hazırlayacağımız tur paketlerinde Eskişehir ' e mutlaka yer vereceğiz " dedi .