Dursunbey'de Panayır Hazırlığı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen panayır etkinliğinin bu sene ramazan münasebetiyle 1 hafta öne alındığı, panayırın 5-9 Ağustos tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Dursunbey'de Panayır Hazırlığı
Her yıl 10-14 Ağustos arasınde düzenlenen Dursunbey Panayırı, bu yıl ramazan ayının 10 Ağustos'ta başlaması nedeniyle 5-9 Ağustos tarihlerine alındı. Kendine has özelliği, etkinlikleri, lunaparkı ve son gün düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri ile Dursunbey Emtia Panayırı'na yüksek katılım olması bekleniyor. Panayıra özellikle çevre il ve köylerden çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi. İlçe ekonomisine önemli katkıda bulunan panayırda ürünlerini tanıtmak isteyen üretici ve iş adamlarının belediyenin tahsis edeceği alanlarda tanıtımlarını yapabilecekleri bildirildi.

YERLER İHALE İLE VERİLECEK
Dursunbey Emtia Panayırı'nda yer almak isteyen esnafların 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü düzenlenecek açık artırma ihalesine katılmaları gerekiyor. Yer satışının bu şekilde ihale yöntemiyle yapılacağını duyuran Dursunbey Belediyesi, ihaleye panayırda ürünlerini tanıtmak ve ticaret yapmak isteyen esnaf ve iş adamlarını beklediklerini bildirdi.