Bursa'da Toplu Sünnet Şöleni

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, 105 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Bursa'da Toplu Sünnet Şöleni
  Osmangazi Belediyesi ' nin desteğiyle Çınar Lisesi Bahçesi ' nde gerçekleştirilen sünnet şölenine , Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar , AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş ' in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı . Bursa Mehter Takımı ' nın gösterisiyle başlayan organizasyon , renkli görüntülere sahne oldu . Küplüpınar Semazen Grubu ' nun gösterisiyle duygusal anlar yaşanan törende , sünnet olan çocuklara Bursaspor forması , saat ve çeşitli hediyeler verildi . Konuklara pilav ve ayran ikram edilen törende ayrıca çocuklara , mısır ve pamuk şeker de dağıtıldı .
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , sünnet çocuklarına sağlıklı bir ömür diledi . Altepe , " Koğukçınar Mahallesi ' nde çocuklarımızın mürüvvetini görmenin sevincini yaşıyoruz . Bizim kültürümüz büyük bir kültür . Sünnet şölenlerinden , kandillerine kadar her türlü güzellik kültürümüzün bir parçasını oluşturuyor . Gözbebeğimiz olan çocuklarımız , bugün delikanlılığa ilk adımı atıyorlar . Onları ileride bu millet ve ülke için hayırlı birer evlat olarak göreceğiz . Çocuklarımız , gençlerimiz her zaman için en büyük gücümüz olacak " dedi .
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise sünnet olan çocukların gelecekteki yaşamlarında mutlu olmalarını diledi . Koğukçınar Mahallesi Muhtarı Sait Ergen , mahallelerinde bu yıl 2 . kez gerçekleştirilen sünnet şölenine emeği geçenlere teşekkür etti .