Bursa'da 105 çocuk sünnet ettirildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Koğukçınar Mahallesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde 105 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Osmangazi Belediyesi

  Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Koğukçınar Mahallesi ' nde düzenlenen sünnet şöleninde 105 çocuk erkekliğe ilk adımı attı .

Osmangazi Belediyesi ' nin desteğiyle Çınar Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen sünnet şölenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve MHP Bursa Milletvekili Hamit Homriş ' in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları , Koğukçınar Mahallesi Muhtarı Sait Ergen ve çok sayıda vatandaş katıldı .

Bursa Mehter Takımı ' nın , en güzel marşlarını seslendirdiği konserle başlayan organizasyon , renkli görüntülere sahne oldu . Küplüpınar Semazen Grubu ' nun gösterisiyle duygusal anlar yaşanan törende , sünnet olan çocuklara Bursaspor forması , saat ve çeşitli hediyeler verildi . Konuklara pilav ve ayran ikram edilen törende ayrıca çocuklara , mısır ve pamuk şeker de dağıtıldı .

" ÇOCUKLARIMIZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ "

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , sünnet çocuklarına sağlıklı bir ömür dilediği konuşmasında , " Koğukçınar Mahallesi ' nde çocuklarımızın mürüvvetini görmenin sevincini yaşıyoruz . Bizim kültürümüz büyük bir kültür . Sünnet şölenlerinden , kandillerine kadar her türlü güzellik kültürümüzün bir parçasını oluşturuyor . Gözbebeğimiz olan çocuklarımız , bugün delikanlılığa ilk adımı atıyorlar . Onları ileride bu millet ve ülke için hayırlı birer evlat olarak göreceğiz . Çocuklarımız , gençlerimiz her zaman için en büyük gücümüz olacak . " dedi .

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da sünnet olan çocukların gelecekteki yaşamlarında mutlu olmalarını diledi . Koğukçınar Mahallesi Muhtarı Sait Ergen ise mahallelerinde bu yıl 2 . kez gerçekleştirilen sünnet şölenine emeği geçenlere teşekkür etti . Ergen , sünnet töreninin , vatandaşlar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek , dayanışmayı artıran anlamlı organizasyonun gelecek yıllarda da devam etmesini istedi .