Beton Kolon İçerisinde Uyuşturucu

Diyarbakır'dan Antalya'ya beton kolonlar içerisinde 21 kilogram esrar getiren 7 kişilik uyuşturucu çetesi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

  Antalya Emniyet Müdürlüğü , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Diyarbakır ' dan Antalya ' ya esrar getiren bir çeteye yönelik operasyon düzenledi . Antalya ve Burdur ' da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi göz altına alınırken 21 kilogram esrar maddesi ele geçirildi . Zanlılarla birlikte bin 450 adette extacy hap ele geçirildi .
Diyarbakır ' dan beton kolonlar içerisinde uyuşturucu madde getirdikleri öne sürülen Salih B , Muhsin A , Yalçın K , Veysel T , Mehmet B , Hüseyin B . ve Mehmet Ali D . isimli zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi .
Polis ekiplerinin çalışmalarında çetenin kendi aralarında telefon ile görüşürken , " Beton dökeceğiz . Bana demir , kum ve çimento lazım " dediklerinin tespit edildiği öğrenildi . Zanlıların inşaat işiyle uğraşmadıkları halde sürekli olarak böyle konuşmalarından şüphelenen polis ekipleri grubu takibe aldı . Zanlıların son olarak Antalya ' ya sevkiyat yaparken yaptığı telefon görüşmelerinde " Evin altı için , kum , demir ve çimento lazım " dediklerini tespit edilmesi üzerine operasyonun düğmesine basıldığı açıklandı .